Higiene

Neteja bàsica per eliminar impureses i cèl·lules mortes on la pell llueix més suau i llisa.

Tractaments específics

Indicat per millorar els primers signes d'envelliment facial, arrugues, taques, flacciditat, manca d'oxigenació, acne... utilitzant apartologia, peelings, àcids hialurònics, vitamines ... Personalitzant cada un d'ells depenent de la necessitat de cada pell.

Dermapen

Tractament de micropunción amb micro agulles que permet d'obrir milers de micro canals a la pell per facilitar la introducció d'Actius alhora que es realitza una estimulació mecànica dels ciproblastos. Indicació per rejovenir i millor imperfeccions, restaurar col·lagen i elastina perduts amb el pas el temps.

BBGlow

Tractament en el qual fem penetrar mitjançant el dermapen principis actius i pigments naturals no biodegradables per aconseguir lluminositat, uniformitat en el to de pell i difuminar arrugues fines

Radiofreqüència facial

La radiofreqüència facial és una tècnica dirigida a tractar la laxitud de la pell, no invasiu i enfocat a l'estimulació de producció de col·lagen. És un tractament adequat per a pacients amb flaccides lleu o moderada, aconseguint un aspecte més jove i ferm.